Harta site-ului
Ajutor
Serviciul de Asistenţă Psihopedagogică în invitaţie la o activitate practică organizată în centrul de resurse Coşniţa.
Serviciul de Asistenţă Psihopedagogică în invitaţie la o activitate practică organizată în centrul de resurse Coşniţa.

   Conform planului de activitate al Serviciului de Asistenţă Psihopedagogică din  cadrul DÎTS Dubăsari, în vederea monitorizării desfăşurării activităţilor în cadrul centrelor de resursă, am realizat o vizită de lucru în Liceul Teoretic “Ion Creangă”  Coşniţa.  

      În cadrul Centrului de Resurse din instituţia dată, copii împreună cu cadrul didactic de sprijin d-na Larionov Maria, au realizat o activitate practică care ţine de  arta culinară “Pregătim copii pentru viaţă”- după cum susţine CDS-ul . Elevii au  pregătit împreună cu profesoara o Pizza.  Activitatea practică  a fost o  surpriză  pentru  copiii cu cerinţe educaţionale speciale, care iniţial nu cunoşteau scopul activităţii şi conţinutul acesteia, de aceea  în afară de faptul că a fost un  proces  “util” a mai fost şi “gustos”. La această activitate au participat 7 eleve cu cerinţe educaţionale speciale împreună cu CDS, psihologul liceului şi psihologul de la SAP. Fiecărui copil i s-a oferit receta pizzei şi i s-a propus ca sarcină pentru acasă să pregătească cu familia conform recetei. Menţionăm creativitatea cadrului didactic de sprijin cu care abordează indiviualizat zilnic aceşti elevi. Pentru viitor CDS îşi propune să organizeze activităţi similare şi cu băieţii care frecventează centrul de resurse.

                                                                                             Marenschi Tatiana, psiholog SAP

      

      

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Serviciul de Asistenţă Psihopedagogică în invitaţie la o activitate practică organizată în centrul de resurse Coşniţa. - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta