Harta site-ului
Ajutor
Servicii Moderne la biblioteca publică Oxentea realizate în 2016
Servicii Moderne la biblioteca publică Oxentea realizate în 2016

    În legatură cu noile tehnologii de la Novateca, Biblioteca Publică Oxentea       r-ul Dubăsari a instruit  benefeciarii individual cît şi în grup, a organizat în anul 2016 mai multe servicii moderne printre care ”Calculatorul-fereastra către viitor pentru meşteri începători” în cadrul atelierului de creaţie Meşteriţa  care activează 2 ori în săptămînă în lunile octombrie-aprilie. Participanţii studiază cu ajutorul calculatorului  diferite modele de croşetat, împletit, brodat, cusut, diferite aplicaţii din material, hîrtie ş. a. Scopul acestui serviciu este: Dezvoltarea competenţelor benefeciarilor de înnoire creativă cu ajutorul noilor tehnologii moderne.
Un alt serviciu organizat în lunile iunie-august este „Servicii electronice” s-au realizat 5 instruiri, 4 consultaţii, au participat 14 utilizatori, care cu ajutorul internetului pot  să-şi perfecţioneze  actele de stare civilă la ei acasa. Au fost informaţi despre acest serviciu lucrătorii Primăriei în cadrul volantei săptămînale.
Alt Serviciu Modern realizat este „Creşterea florilor de cameră”, s-au realizat trei instruiri , internetul ne-a fost sursa  de inspiraţie. Au participat 12 persoane amatoare de creşterea florilor.
În luna septembrie un Serviciu îndrăgit foarte mult de beneficiari este „Tinerii Brutari” care se desfăşoară odată la 2 săptămîni. De asemenea, au fost organizate mai multe instruiri, şedinţe practice. Am reuşit să învăţăm cu ajutorul tehnologiilor informaţionale cum se coc hulubaşii, colacii tradiţionali, pateuri cu brînză, prăjituri dulci ş. a.
Suntem mîndri de ce realizăm, datorită acestor servicii, numărul beneficiarilor a crescut.
Suntem foarte mulţumiţi de Programul Novateca.
 Bejenari Elena,
 Şefa bibliotecii publice Oxentea 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Servicii Moderne la biblioteca publică Oxentea realizate în 2016 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta