Harta site-ului
Ajutor
Serată de suflet a veteranilor din platoul Coșnița!
Serată de suflet a veteranilor din platoul Coșnița!

Deja a devenit o tradiție ca, în fiecare an, în timpul sărbătorilor de iarnă, la inițiativa Asociației veteranilor de război și muncă din raionul Dubăsari, cu susținerea Consiliului raional Dubăsari, a Președintelui raionului domnul Grigore Policinschi, cu susținerea primarului comunei Coșnița domnul Alexei Gafeli și desigur cu implicarea pensionarilor, care doresc să participe, se organizează o serată de suflet. Nu a fost o excepție și anul acesta! Chiar dacă în ziua în care s-a desfășurat serata, vineri 11 ianuarie 2019, am avut parte de ninsori abundente, care au făcut drumurile inpracticabile, totuși în jur de o sută de pensionari, de pe platoul Coșnița, s-au întâlnit la Centrul de Odihnă pentru Copii și Tineret ”Prietenia”, unde s-a organizat sărbătoarea. Nu am fost afectați de timp, dimpotrivă ne-am bucurat de zăpada, care ne dă speranțe că vom avea roade bogate.
Cu un cuvânt de felicitare ne-a bucurat și Președintele raionului dl Grigore Policinschi, însoțit de dl Nicolae Gazea, consilier raional, președintele comisiei de specialitate pentru problemele învăţământ, tineret, sport, cultură, protecţie socială și sănătate publică. Dumnealor și-au exprimat recunoștința pentru faptul că noi, veteranii muncii, pensionarii ne străduim să găsim și să menținem această frumoasă tradiție, care este și o cale de comunicare între noi.
,,Mă bucură aprecierea pozitivă ce a primit-o Consiliul raional pentru munca sa în anul trecut din partea veteranilor. Apreciez implicarea și spiritul de inițiativă civică a veteranilor din raion, în special a organizației teritoriale Coșnița! Este necesar să promovăm insistent în rândul tinerilor de azi atenția, susținerea, comunicarea, respectul și grija pentru părinți, bunei, persoanele în etate. Să ne trăiți sănătoși și activi mulți ani înainte!!!”, a zis domnul Grigore Policinschi.
Întâlnirile acestea sunt un prilej de a ne revedea unii cu alții, de a comunica, de a uita grijile și problemele pe care le are fiecare om.
Atmosfera de sărbătoare au creat-o însăși pensionarii care au cântat, au colindat au urat pe cei prezenți. O duioșie în sufletele noastre ne-au creat-o picii de la gradinițele Nr.1 și Nr.2 din satul Coșnița. Evaluarea lor ne-au insuflat atâta energie pozitivă… Dispoziția bună a continuat în ritmul melodiilor populare, făcând ca toți cei prezenți să se avânte într-o horă mare.
Tot la întâlnirea noastră, s-a dat citire listei agenților economici și celor care s-au implicat la abonarea pensionarilor din raion la ziarul republican ,,Veteranul” după cum urmează:  Consiliul raional Dubăsari; Tvicenco Carolina, Tvicenco Angela, Leșan Petru, Țîgulea Serghei, Cerlat Filip, Cibuc Vladimir, Ilin Valentina, Bondari Petru, Berzan Sergiu, Rus Andrei, Torpan Nina.
Aducem mulțumiri tuturor celor care vin în susținerea pensionarilor, dorindu-le multă săsnătate, noi realizări.
 
Elena MOȚPAN,
Președintele Asociației
veteranilor de război și muncă din r. Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Serată de suflet a veteranilor din platoul Coșnița! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta