Harta site-ului
Ajutor
Seminarul raional privind metodologia de înscriere a copiilor în clasa I
Seminarul raional privind metodologia de înscriere a copiilor în clasa I

Peste 30 de cadre didactice din învățămîntul primar și preșcolar au participat la seminarul raional ”Metodologia de înscriere a copiilor în clasa I, anul de studii 2016-2017”, organizat de către specialiştii Direcţiei învăţămînt general Dubăsari, azi, 14 aprilie 2016, în incinta L.T. “Ion Creangă, Coşniţa. 
În cadrul seminarului s-a discutat despre modificările din Metodologia de înscriere a copiilor în clasa I pentru anul de studii 2016-2017, orarul înscrierii copiilor în învăţămîntul primar.
Noutatea din acest an este Raportul despre dezvoltarea fizică, socio-emoțională, cognitivă, a limbajului și comunicării, precum și a dezvoltării capacităților și atitudinilor de învățare la finele grupei pregătitoare. Acesta se referă la copiii care au frecventat grupa pregătitoare. Raportul este eliberat părintelui copilului de către instituția preșcolară, care se prezintă cu tot setul de acte la şcoală.
Doamna Natalia Bacioi, specialist metodist, DÎG Dubăsari a venit cu un suport informaţional privind Raportul despre dezvoltarea fizică, socio-emoțională, cognitivă, a limbajului și comunicării. Dînsa cu tact a răspuns la toate întrebările puse de participanţi şi a acordat sfaturi utile pentru completarea acestui Raport.
Obiectivele seminarului au fost realizate şi cadrele didactice au obţinut eficient suport didactic informaţional şi material. 
Aducem sincere mulţumiri managerului liceului, domnului Tudor Verlan, directorilor adjuncţi, doamnelor Nina Moţpan, Valentina Croitor pentru condiţiile oferite în desfăşurarea acestui seminar şi tuturor participanţilor, care s-au implicat productiv în această activitate.

Rusu Lilia, specialist în domeniul 
învăţămîntului primar, DÎG Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Seminarul raional privind metodologia de înscriere a copiilor în clasa I - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta