Harta site-ului
Ajutor
Seminarul instructiv pentru managerii instituţiilor de cultură
Seminarul instructiv pentru managerii instituţiilor de cultură

     La data de 19 mai 2015, în incinta Casei raionale de cultură Dubăsari, Direcţia cultură şi turism a organizat seminarul instructiv cu privire la “Elaborarea proiectelor de buget conform indicatorilor de performanţă”. La seminar au fost invitaţi conducătorii şi reprezentanţii instituţiilor de cultură din raionul Dubăsari.

     Întrunirea a fost prezidată de către şef Direcţie cultură şi turism, dna Valentina Semionov, care a expus colegilor experienţa ce o are în elaborarea proiectelor de buget după standartele noi şi a exprimat disponibilitatea de a asista colegii din teritoriu în formularea proiectelor de buget.

     În cadrul seminarului au luat cuvînt reprezentanţii Direcţiei finanţe şi buget a Consiliului raional Dubăsari, care au adus la cunoştinţa participanţilor la seminar, actele legislative ce stau la baza elaborării bugetului şi au venit cu sfaturi concrete pentru formularea acestuia.

     Conducătorii instituţiilor de cultură din raionul Dubăsari şi-au exprimat îngrijorarea faţă de autonomia locală din Republica Moldova, care, în unele localităţi, pune în pericol activitatea acestor instituţii din cauza lipsei finanţelor în bugetul local.

     La finalul întrunirii, participanţii şi-au exprimat speranţa că domeniul culturii nu va fi lăsat în voia soartei şi va fi susţinut în continuare.

Victor Aslanov,

specialist principal, Direcţia cultură şi turism

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Seminarul instructiv pentru managerii instituţiilor de cultură - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta