Harta site-ului
Ajutor
Seminar teoretico-practic la geografie
Seminar teoretico-practic la geografie

La data de 22. 10. 2019 în incinta gimnaziului "Anatol Codru" Molovata Nouă s-a desfăşurat seminarul teoretico-practic raional la geografie cu subiectul: Instrumentele evaluării competenţelor specifice la orele de geografie versus finalităţi. Lecţia publică a fost prezentată de Verlan Diana, profesoară de geografie.
La ora cu subiectul: "Poziţia fizico-geografică a Africii", elevii împreună cu oaspeţii au făcut o călătorie cu vaporul în jurul continentului Africa, determinând toate caracteristicele geografice ale continentului Africa. A fost o oră captivantă, unde s-au respectat etapele lecţiei, profesoara a utilizat  diverse materiale didactice interesante adaptate la monitor.
Elevii clasei a VI-a au fost motivaţi la maximum lucrând în perechi şi în grup. Au realizat cu succes toate sarcinile didactice propuse de profesoară.
Comisia raională a evaluat lecţia de geografie cu calificativul „foarte bine”. După analiza orei s-a lucrat în atelier şi s-au prezentat instrumentele didactice care necesită de a fi utilizate la orele de geografie pentru învăţământul gimnazial şi liceal.
După atelierul de lucru profesorii au fost invitaţi la muzeul de istorie şi etnografie din localitate. În calitate de ghid a mers cu grupul de profesori, directoarea gimnaziului doamna Angela Curcubet, unde a povestit multe lucruri interesante adunate din localitatea Molovata Nouă. Aducem sincere felicitări profesoarei, dorindu-i sănătate, realizări frumoase şi creştere profesională. Direcţia Învăţământ General aduce mulţumiri  administraţiei gimnaziului „Anatol Codru” Molovata Nouă  pentru buna organizare a seminarului raional.
 
Nicolae ROZNERIŢA, metodist superior,
Centru Metodic DÎG Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Seminar teoretico-practic la geografie - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta