Harta site-ului
Ajutor
Seminar teoretico-practic cu profesorii de informatică
Seminar teoretico-practic cu profesorii de informatică

    Miercuri, 21.11.2012, în incinta Liceului Teoretic "Ion Creangă" Coşniţa, s-a organizat un seminar teoretico-practic cu profesorii de informatică, cu genericul:  "Implementarea noilor tehnologii informaţionale în educaţie". În cadrul seminarului  s-au desfăşurat două lecţii publice:

     1. Doamna profesoară, Imihteev Elena, depunînd un efort enorm în pregătirea acestei ore, împreună cu clasa a VIII-a, au desluşit diagramele în Microsoft Excel. Prin marerialul multiplu proiectat fiecare elevii au reuşit să găsească şi să înteleagă în acelaşi timp deosebirea dintre diferite tipuri de diagrame. Elevii au impresionat oaspeţii prin portofoliile şi cunoştinţele pe care le poseda fiecare din ei.

    2. A doua oră demonstrativă a fost prezentată de către dl Verlan Tudor şi elevii clasei a XI. Făcînd legătura cu diferite domenii şi punîndui pe elevi să caute singuri noţiunea de recursivitate, exclusiv manualul, a dat un ritm lecţiei foarte bun şi descătuşat. Explicînd problemele greu de înţeles într-un limbaj simplu şi elocvent folosind analogii cu situaţii din viaţă sau din alte capitole ale ştiinţei. Profesorii-oaspeţi au menţionat că e o lecţie model pentru fiecare din ei, ba chiar pentru unii şi o lecţie de dobîndire a cunoştinţelor, reflectînduse şi experienţa de lucru a dlui.

DÎTS Dubăsari.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Seminar teoretico-practic cu profesorii de informatică - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta