Harta site-ului
Ajutor
Seminar raional cu profesorii de biologie din r.Dubăsari
Seminar raional cu profesorii de biologie din r.Dubăsari

Motto: Studiaţi Natura şi urmaţi calea pe care v-o arată ea
 
   Conform planului de activitate al Secţiei Management al Curriculumului şi Formare Profesională Continuă din cadrul DÎG, la 20 octombrie 2016 , în incinta L.T. Holercani, s-a desfăşurat seminarul teoretico-practic cu profesorii de biologie. Seminarul s-a realizat conform programului de lucru în două etape.
   În prima parte a avut loc atelierul de lucru condus de lectorul superior UAŞM, Dencicov Lidia. În rezultatul lucrului în grup prin analiza unei lucrări de laborator, s-a elaborat proiectul de organizare a lucrării de laborator cu subiectul „Stabilirea experimentală a relaţiei dintre gust şi miros”.
   Partea a doua a seminarului a continuat cu activitatea educativ-ecologică „Balul ecologiei: lăsaţi Terra să trăiască!” , condusă şi dirijată de profesoara de biologie dna Bodean Maria, grad didactic doi. Prin implicarea elevilor din instituţie activitatea extracurriculară s-a desfăşurat cu mult succes, ceea ce au apreciat şi oaspeţii de la seminar. Astfel de activităţi publice sînt foarte bine venite, deoarece prin implicarea masivă a elevilor se ajunge la realizări frumoase şi respect faţă de orele predate de profesor.
   Activitatea  educativ-ecologică, a fost apreciată de către profesorii de biologie cu calificativul „excelent”, ceea ce a confirmat şi lectorul superior, dna Dencicov Lidia. O astfel de activitate este apreciată cu o notă mai presus decît nota „10”.
   Secţiei Management al Curriculumului şi Formare Profesională Continuă mulţumeşte administraţiei L.T.Holercani şi colectivului de profesori pentru buna organizare şi desfăşurare a seminarului raional.
 
 Ex.N.Rozneriţa
Specialist-coordonator,metodist

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Seminar raional cu profesorii de biologie din r.Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta