Harta site-ului
Ajutor
Seminar practic organizat de SAP
Seminar practic organizat de SAP

Din înţelepciune provin trei lucruri: gîndire justă, vorbire fără greş şi acţiune dreaptă
(Democrit )
La data de 26 noiembrie 2013, în incinta sediului SAP din LT Coşniţa, s-a desfăşurat seminarul practic-interactiv „Metode şi tehnnici practice în înlăturarea dislexiei-disgrafiei la copii cu CES”, organizat cu cadrele didactice de sprijin din instituţiile preuniversitare din raionul Dubăsari. Scopul acestui seminar a fost de a învăţa CDS exerciţii practice în psihocorecţia tulburărilor de limbaj la copiii cu CES.

Agenda acestui seminar
  a inclus obiectul logopediei ca ştiinţă, importanţa acesteia în dezvoltarea armonioasă a copilului, cauzele apariţiei acestei tulburări, precum şi tehnici concrete de lucru. La seminar au fost prezenţi toate CDS din raion şi specialiştii SAP, unde s-a realizat un schimb de experienţă practică şi o prezentare voluminoasă de suport teoretic în activitatea cadrelor didactice.

Moderatorul acestui seminar a fost Creciun Elena, logoped SAP, co-moderator Pisari Natalia, psihopedagog SAP. S-au debrifat studii de caz concrete şi s-au propus un şir de recomandări şi soluţii în vederea psihoprofilaxiei acestor tulburări de limbaj. 

SAP Dubăsari
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Seminar practic organizat de SAP - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta