Harta site-ului
Ajutor
Seminar organizat de către Keystone Moldova pentru specialiștii DASPF
Seminar organizat de către Keystone Moldova pentru specialiștii DASPF

La data de 18 octombrie curent, Keystone Moldova, a desfășurat instruirea cu genericul "Implementarea Planurilor individuale de asistență ale persoanelor cu dizabilități din serviciile sociale comunitare". La instruire au participat specialiști din cadrul Direcțiilor de Asistență Socială și Protecție a Familiilor din 10 raioane.
Din cadrul DASPF Dubăsari, fiind prezenți: șeful secției servicii sociale – Botnari Eugen și șef serviciu social ” Echipă mobilă” – Maslenco Ana.
Participanții au lucrat împreună la elaborarea obiectivelor de dezvoltare și au relevat importanța monitorizării în procesul realizării acestora. Specialiștii responsabili de Serviciile sociale au contribuit cu idei și sugestii în elaborarea unui instrument de monitorizare a calității serviciilor prestate.
Această activitate a fost organizată în cadrul Proiectului ”Servicii sociale durabile pentru persoanele cu dizabilităţi în contextul descentralizării finanţelor publice locale” implementat de Keystone Moldova din sursele financiare oferite de Fundația Soros-Moldova în cadrul Programului Sănătate Publică/Iniţiative în Sănătatea Mintală.
 

                                               Ana MASLENCO,
Direcţia asistenţă socială şi protecţie a familiei

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Seminar organizat de către Keystone Moldova pentru specialiștii DASPF - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta