Harta site-ului
Ajutor
Seminar la securitatea şi sănătatea în muncă
Seminar la securitatea şi sănătatea în muncă

La data de 20 martie 2012 în incinta Consiliului raional a fost organizat şi desfăşurat seminarul la securitatea şi sănătatea în muncă. Au beneficiat de acest seminar directorii instituţiilor de învăţămînt preuniversitar şi preşcolar şi responsabilii de securitatea şi sănătatea în muncă din instituţiilre de învăţămînt preuniversitar din r. Dubăsari . Seminarul a fost organizat de dna Iaviţa Tatiana, specialist principal-metodist DGÎTS Dubăsari, Buzatu Victoria , preşedintele sindicatului din învăţămînt r. Dubăsari, dnul Alexandru Gheţu, inspector principal în DMAILM or. Chişinău, dnul Paladi Mihai, preşedintele centrului teritorial al sindicatelor din învăţămînt. Prezenţi la acest seminar au fost dnul Driga Pavel inspector în domeniul SSM, Inspecţia teritorială a muncii şi Creciun Ludmila, inspector în domeniul releţii în muncă. 
Subiectele discutate în cadrul seminarului a fost: legislaţia ce ţine de securitatea şi sănătatea în muncă, modificările în legislaţie care au avut loc în domeniul SSM, obligaţiile angajatorului şi salariatului şi drepturile lor, cum şi pentru ce se face instruirea salariaţilor în domeniul seciritatea şi sănătatea în muncă, perderea capacităţii de muncă a salariatului, prevenirea accidentelor de muncă etc. 
Concluzia făcută de participanţii la seminar a fost că e mai uşor de prevenit un accident de muncă decît de lichidat consecinţele lui.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Seminar la securitatea şi sănătatea în muncă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta