Harta site-ului
Ajutor
Seminar: Elaborarea corectă a PEI a copiilor cu cerinţe educaţionale speciale
Seminar: Elaborarea corectă a PEI a copiilor cu cerinţe educaţionale speciale

  Vineri, 14 februarie 2014 Serviciul de Asistenţă Psihopedagogică a organizat un seminar metodologic „Elaborarea corectă a Planurilor Educaţionale Individualizate a copiilor cu cerinţe educaţionale speciale”. Acest seminar a întrunit un grup de profesori, învăţători, membri CMI şi membrii echipelor PEI din instituţiile preuniversitare din raionul Dubăsari competenţi, deschişi şi sensibili la fenomenul Educaiei Incluzive. S-au realizat discuţii aprinse şi dezbateri la capitolul incluziunii şcolare, s-au specificat beneficiile şi riscurile incluziunii şcolare, s-au colectat un şir de comportamente manifeste de acţiuni care sunt specifice unor instituţii etc.          

Participanţilor li s-a acordat un suport metodologic vast, precum şi un ghid metodologic pentru instituţiile de învăţămînt primar şi secundar general drept suport teoretic şi practic în activitatea de zi cu zi a profesorilor. Cadrele didactice se bucură mult de succesele copiilor cu CES, aceştia demonstrînd tot mai mult ataşament faţă de şcoală şi subiecţii din cadrul acesteia. 

Sperăm că materialele primite să ajute şi în continuare profesorii din instituţiile de învăţămînt să acorde asistenţă psihologică fiecărui copil prins într-o situaţie de viaţă.  
SAP Dubăsari.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Seminar: Elaborarea corectă a PEI a copiilor cu cerinţe educaţionale speciale - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta