Harta site-ului
Ajutor
Seminar de instruire privind sursele de informare europeană
Seminar de instruire privind sursele de informare europeană

Centrul Pro-European de Servicii şi Comunicare, în cooperare cu Centrul de Resurse "Dialog-Pro" a organizat, la 3 martie 2012, ora 12.00, un seminar de instruire la care au participat specialiştii din cadrul bibliotecilor publice raionale.

 Formatorul seminarului, dna  Lilia Snegureac, Preşedinte de onoare al Centrului de Resurse "Dialog-Pro", expert în informare europeană, a oferit informaţii despre sursele de informare şi bazele de date europene.

 Printre subiectele abordate: importanţa informării europene la etapa aspiraţiilor de integrare în UE; principalele surse de informare europeană; biblioteci şi baze de date ale Consiliului Europei şi Uniunii Europene, masivele informaţionale ale Centrului Pro-european de servicii şi comunicare.  Participanţii şi-au manifestat interesul faţă de subiectele expuse şi au discutat despre rolul actual al bibliotecilor publice în informarea cetăţenilor cu privire la tematica europeană. La acest seminar a fost delegată şefa Bibliotecii raionale, Rîbin Veronica.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Seminar de instruire privind sursele de informare europeană - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta