Harta site-ului
Ajutor
Seminar de instruire-Planificarea strategică în contextul facilitării scrierii şi implementării proiectelor
Seminar de instruire-Planificarea strategică în contextul facilitării scrierii şi implementării proiectelor

Pe data de 30 martie, la ora 10.00, în incinta Complexului turistic ’’ODESEU’’ din or. Vadul-lui-Vodă, Institutul de Policiti Publice a organizat cursul de instruire, modulul III ’’Planificarea strategică în contextul facilitării scrierii şi implementării proiectelor’’. 
Institutul de Policiti Publice desfăşoară această instruire în cadrul Proiectului ’’Consolidarea capacităţilor organizaţiilor societăţii civile din zona de securitate a Republicii Moldova’’.
Cuvînt de salut a fost oferit de către directorul executiv dl Arcadie Barbăroşie. Acest curs de instuire a fost prezentat de către Oxana Paierele, care a vorbit despre următoarele subiecte:
1.Planificarea strategică
2.Utilitatea planificării strategice
3.Elaborarea proiectelor
4.Caracteristicile de bază ale proiectelor
5.Oportunităţile de finanţare
6.Grilă de evaluare pentru nota de concept a proiectului

Expertul Institutului de Politici Publice, Andrei Iovu, care a prezentat ’’Analiza necesităţilor instituţiilor a organizaţiilor din zona de scuritate’’.

La finalul seminarului, dl Arcadie Barbăroşie a înmînat diplome tuturor participanţilor, care au luat  parte la această instrunire. La acest curs au participat specialiştii din cadrul Consiliu raional şi tinerii din c. Coşniţa, şi Doroţcaia. Succesiunea de seminare, care au fost desfăşurate  sunt eficiente pentru intensificarea cunoştinţelor şi aplicarea lor în practică.


Direcţia Cultură şi Turism

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Seminar de instruire-Planificarea strategică în contextul facilitării scrierii şi implementării proiectelor - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta