Harta site-ului
Ajutor
Seminar de informare pentru autoritățile publice locale de nivelul I și II
Seminar de informare pentru autoritățile publice locale de nivelul I și II

La data de 18 februarie curent, reprezentanții Cancelariei de Stat au organizat o sesiune de informare și inițiere a autorităților administrațiilor publice locale de nivelul I și II. Pe parcursul întrunirii secretarii Consiliilor locale, primarii din teritoriul raionului Dubăsari au fost familiarizați despre caracteristicile introductive ale APL și despre administrarea funcției publice și a funcționarilor publici în cadrul APL. În speță, tematica pusă în discuție a vizat cadrul normativ relevant, transparența în procesul decizional, principiile bunei guvernări, gestionarea patrimoniului nivelele de coordonare cu APC, controlul administrativ, clasificarea funcțiilor publice, evalluarea performanțelor și statutul de personal.
De remarcat este faptul participării la acest seminar instructiv a șefului adjunct al Oficiului teritorial al Cancelariei de Stat, dl Vlad Izman, a consilierilor raionali și locali.
Secretarul Consiliului raional Dubăsari, dna Maria Jimbei a salutat prezența și a accentuat importanța și impactul pozitiv al seminarului în activitatea primăriilor. Dna Jimbei a mulțumit reprezentanților Cancelariei de Stat pentru informația prezentată.
Marina LUPAȘCO,
Redactor-șef

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Seminar de informare pentru autoritățile publice locale de nivelul I și II - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta