Harta site-ului
Ajutor
SEMINAR – ŞCOLARIZARE, CU OFERTE NOI ÎN PROTECŢIA CULTURILOR AGRICOLE
SEMINAR – ŞCOLARIZARE, CU OFERTE NOI ÎN PROTECŢIA CULTURILOR AGRICOLE

"Stimaţi colegi, specialişti şi producători agricoli”- a fost adresarea reprezentantului  SRL„BIOPROTECT-  dlui Leonid Meizer -  prin tradiţie, pe parcursul întregii  activităţţi,  SRL „BIOPROTECT”,   a căutat şi a indentificat soluţii pentru atingerea unui obiectiv 
principal :  oferirea pentru clienţii săi a unui sortiment de produse de uz fitosanitar cît mai variat şi minunţios selectat, care să asigure perfect corelaţia : PREŢ – CALITATE – EFICIENŢĂ”. 
În majoritate,  agenţii economici a raionului colaborează şi dispun  de serviciile Companiei de mai mulţi ani,  ce demonstrează  eficientizarea produsului agricol final. A  devenit  deja o tradiţie, în preajmă de primăvară, de către Compania SRL „BIOPROTECT”, care în anul  trecut  a marcat jubileul de 10 ani de la activitate, de a petrece seminar –şcolarizare  cu utilizatorii de diferite forme de proprietate, privind tehnologiile de creştere şi  protecţie a culturilor agricole. 
Un asemenea seminar a avut loc pe data de 21.01.2014, cu toţi doritorii din raionul Dubăsari, care practică activitatea în sectorul agrar.  Participanţii au rămas satisfăcuţi de îndrumărule făcute de reprezentantul Companiei „BIOPROTECT” dl.  Leonid Meizer, prin dialogul larg plin de întrebări şi răspunsuri. Toţi participanţii au beneficiat de catalogul de produse fitosanitare care sunt recomandate şi permise pentru folosire în sectorul agrar. 

                                                      Petru Porubin, specialist principal,
                                                          Direcţia agricultură şi cadastru

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

SEMINAR – ŞCOLARIZARE, CU OFERTE NOI ÎN PROTECŢIA CULTURILOR AGRICOLE - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta