Harta site-ului
Ajutor
Selecţionata raionului Dubăsari pe locul I la Spartachiada sindicatelor din învățământ
Selecţionata raionului Dubăsari pe locul I la Spartachiada sindicatelor din învățământ

Sâmbătă, la data de 1 aprilie curent, în or. Strășeni a fost desfășurată etapa zonală a Spartachiadei  angajaţilor din învăţământ şi ştiinţă - sectorul Centru. S-au prezentat echipe din raioanele: Străşeni, Dubăsari, Ialoveni, Anenii Noi, Criuleni.
La deschiderea solemnă au fost prezentate ramurile de sport, regulile de joc, arbitrii la fiecare probă. În programul de evaluare al spartachiadei au fost introduse următoarele probe: “Volei”, “Tenis de masă”, “Şah”, “Dame”, “Mini-fotbal”, “Sărituri în lungime de pe loc”,” Darts” și „Baschet”.
Echipa raionului Dubăsari s-a plasat pe locul I în clasamentul general, participând la toate probele sportive cu următoarele rezultate: Locul I Volei (masculin), Locul I Volei (feminin); Locul I – Tenis de masă, în final s-au întânit maeştri în sport din ambele echipe a r-lui Dubăsari şi r-ulStrăşeni, un spectacol cu adevărat care a demonstrat un nivel de pregătire performant pentru dl Valeriu Leca din gim. Oxentea,Locul I Șah,Locul II – Mini-fotbal, Locul III - Sărituri în lungime, Locul III – Darts, Locul IV Dame. Aducem mulţumiri DÎG, dnei Larisa Braducean, directorului şcolii sportive dl V. Nagalisov pentru implicarea activă și dotare cu tot inventarul necesar, preşedintelui sindicatului de ramură teritorial dna V. Buzatu şi tuturor participanţilor care au completat echipa.
Etapa finală a spartachiadei se va desfășura în perioada de 5 – 7 mai 2017 în or. Vadul lui Vodă.

Mihai IAVIŢA,
Direcţia învăţământ general


                                                                                                   

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Selecţionata raionului Dubăsari pe locul I la Spartachiada sindicatelor din învățământ - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta