Harta site-ului
Ajutor
Şefii de secţii și direcţii ai subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari s-au întrunit în şedinţă ordinară operativă
Şefii de secţii și direcţii ai subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari s-au întrunit în şedinţă ordinară operativă

Conform planului de activitate a Consiliului raional și a ordinei de zi, azi luni 26 martie, la ora 09.00, șefii de Secții și Direcții s-au întrunit în ședința operativă condusă de către Vicepreședintele raionului pe domeniul social, dna Maria Jimbei, reieșind din faptul că Președintele raionului, dl Grigore Policinschi, se află într-o vizită de lucru la Congresul Autorităților Locale și Regionale de la Strasbourg, Franța.
În cadrul ședinței au fost aduse la cunoștința conducerii raionului activitățile și măsurile principale petrecute în săptămâna trecută, problemele și dificultățile apărute în procesul de lucru. Deasemenea au fost aduse la cunoștința tuturor celor prezenți informația cu privire la acțiunile și activitățile prioritare pentru săptămâna curentă.
Dna Maria Jimbei a ținut să aducă mulțumiri reprezentanților autorităților publice locale, cât și  tuturor serviciilor și secțiilor din cadrul Consiliului rational Dubăsari, care s-au implicat în monitorizarea și soluționarea dificultăților apărute în legătură cu ninsorile abundente din localitățile raionului de la sfârșitul săptămânei trecute.
Direcția învățământ general, dna Larisa Braducean, a adus la cunoștință că, în urma participării specialiștilor din cadrul direcției la o ședință organizată de către Ministerul culturii, educației și cercetării, au fost aduse unele sugestii și cerințe în ce privește revederea activității serviciului SAP din raion în ce privește numărul de unități necesare de a oferi servicii de calitate.
Dl Vasile Nagalisov, director Școala sportivă raională, a informat despre succesul echipei de sportivi din raionul Dubăsari, ce au participat la campionatul RM la kickboxing, desfășurat la Chișinău în perioada 21- 23 martie, unde echipa scolii sportive au obtinut 2 medalii de aur, 2 de argint și 9 de bronz. La fel dumnealui a informat despre petrecerea turneului la tenis de masă la sfârșitul săptămânei trecute, care s-a petrecut în incinta L.T. ”Ion Creangă”.
Direcția Cultură și turism, dna Maria Perciuleac a reamintit tuturor despre concertul de caritate care se va desfășura în incinta Casei raionale de cultură la data de 28 martie curent.
Secretarul Consiliului raional Dubăsari, dl Sergiu Grigoriev a cerut din partea șefilor Secțiilor și Direcțiilor să prezinte proiectele de deizii pentru ședința consiliului raional, pentru a fi publicate la timp și de a fi puse la dezbatere publică.
Printre examinarea sarcinilor pentru săptămâna curentă, au fost emise următoarele indicaţii:
- Necesitatea implicării cât mai insistente a psihologilor și psihopedagogilor în procesul de monitorizare a copiilor din familiile social vulnerabile, din familiile aflate în situație de risc
- Monitorizarea de către dl V. Nagalisov a programului de activitate și activitatea care se desfășoară în filialele scolii sportive raionale,
- Prezentarea la timp a informaţiilor pentru plasarea pe rețelele de socializare a raionului;
-  Organizarea ședinței Consiliului pentru drepturile copilului aflat în dificultate.
- Finisarea pregătirii materialelor necesare pentru petrecerea activității raionale ”Școala tânărului conducător”.
-  Determinarea persoanelor care vor merge pentru participare și vor reprezenta raionul Dubăsari  la Festivalul- concurs al cântecului patriotic ”Cântecele credinței, speranței și iubirii”.
-  DASPF Dubăsari să analizeze acordul de colaboarea prezentat de către AO ”Concordia. Proiecte Sociale”, pentru a fi inclus în ordinea de zi la ședința consiliului care va avea loc în timpul apropiat.
-  Convocarea unei ședințe cu factorii de decizii cu privire la calitatea apei prestată în raionul Dubăsari.
- Atenționarea tuturor localităților printr-un demers (I. Cazac) cu privire la acțiunile de salubrizare și amenajare în localități, în legătură cu sărbătorile de Paști.
- Executarea indicațiilor solicitate de către Președinte, prezentarea raportului de activitatea pentru luna trecută .  
Tatiana GHERB,
Administrator principal baza de date

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şefii de secţii și direcţii ai subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari s-au întrunit în şedinţă ordinară operativă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta