Harta site-ului
Ajutor
Şedinţa preşedintelui raionului cu specialiştii din cadrul Direcţiei Dezvoltare economică, investiţii şi relaţii transfrontaliere.
Şedinţa preşedintelui raionului cu specialiştii din cadrul Direcţiei Dezvoltare economică, investiţii şi relaţii transfrontaliere.

În contextul aprobării recente a deciziei Consiliului raional Dubăsari  „Cu privire la aderarea raionului Dubăsari la Euroregiunea „Nistru”” preşedintele raionului, Dl. Grigore Policinschi a convocat astăzi într-o şedinţă de lucru specialiştii din cadrul Direcţiei Dezvoltare Economică, Investiţii şi Relaţii Transfrontaliere. În cadrul şedinţei au fost discutate mai multe aspecte privind modul de colaborare cu Euroregiunea „Nistru”, stabilirea persoanelor responsabile de comunicarea cu organizaţia dată,  pregătirea pentru participarea la Sesiunea a VI-a a euroregiunii  şi delegarea unui specialist din cadrul Consiliului raional pentru a fi inclus în grupul de lucru privind evaluarea stării ecologice a rîului Nistru precum şi a staţiilor de epurare existente pe teritoriul euroregiunii.

Preşedintele raionului a dat indicaţia Direcţiei DEIRT de prezentare către euroregiune a informaţiei introductive despre raionul Dubăsari şi a adresării de aderare către Consiliul euroregiunii „Nistru”.


Grigoraş Tatiana
Şef CRGI

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şedinţa preşedintelui raionului cu specialiştii din cadrul Direcţiei Dezvoltare economică, investiţii şi relaţii transfrontaliere. - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta