Harta site-ului
Ajutor
Şedinţa organizatorică “10 ani de la reorganizarea raionului Dubăsari”
Şedinţa organizatorică “10 ani de la reorganizarea raionului Dubăsari”

Astăzi, 18 iunie anul curent, în cadrul Consiliului raional Dubăsari, a fost convocată şedinţa organizatorică cu primarii localităţilor unde s-au discutat detaliile organizării şedinţei festive consacrată celor 10 ani de la reorganizarea raionului Dubăsari, ce va avea loc pe data de 21 iunie în comuna Cocieri. Preşedintele Grigore Policinschi a înaintat mai multe propuneri pentru primari şi anume:
1.Fiecare primar să intervină cu cîte o expoziţie ce ar reprezenta imaginea satului său la discreţia fiecărui în parte, cu implicarea grădiniţelor de copii, agenţilor economici, colectivelor cu titlul model şi a asociaţiilor de tineret.
2.Primarul din s. Holercani, dl Tanasev Tudor va asigura prezenţa fanfarei de la Holercani, pentru a întîlni invitaţii la măsura festivă.
3.Dl Policinschi a prezentat  grupului responsabil de organizare, lista  persoanelor  propuse pentru menţionarea cu insigna raionului, titluri onorifice, diplomă de merit etc.
4.Joi, 20 iunie anul curent, Preşedintele a solicitat o repetiţie generală, unde va fi   revizuit scenariul, aranjarea sălii de spectacole a Casei de Cultură din s. Cocieri.
La şedinţa ordinară sunt invitaţi oaspeţi de onoare din arena politică, persoane marcante, cetăţeni de onoare şi nu în ultimul rînd toate persoanele care au contribuit la reorganizarea raionului Dubăsari din anul 2003 pînă în prezent.
                                                                                                                                 Lilia Stratenco, redactor

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şedinţa organizatorică “10 ani de la reorganizarea raionului Dubăsari” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta