Harta site-ului
Ajutor
Şedinţa ordinară a Consiliului raional
Şedinţa ordinară a Consiliului raional

Pe data de 29 decembrie 2011, în sala de şedinţe a Centrului de odihnă pentru copii şi tineret „Prietenia” a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului raional Dubăsari cu următoarea ordine de zi:
1. Cu privire la unele modificări în Regulamentul privind instituirea şi acordarea bursei preşedintelui raionului, aprobat prin decizia Consiliului raional nr. 04-12 din 07.05.2009.
Raportor: V. Semionov, şef Secţie cultură.
2.Cu privire la examinarea cererii consilierilor locali din comuna Cocieri.
Raportor: R. Spinovschi, vicepreşedintele raionului, preşedintele grupului de lucru pentru examinarea situaţiei economice la SA „Minerul”.
3.Cu privire la rectificarea bugetului raional.
Raportor: Iu. Ţimbalist, şef Direcţie generală finanţe.
4. Cu privire la operarea unor modificări în decizia Consiliului raional nr. 03-03 din 05.05.2011 „ Cu privire la corelarea bugetului raional cu prevederile Legii Bugetului de Stat pe anul 2011”.
Raportor: Iu. Ţimbalist, şef Direcţie generală finanţe
În urma mai multor dezbateri, de către consilierii raionali au fost aprobate 3 proiecte de decizii. Proiectul de decizie „Cu privire la examinarea cererii consilierilor locali din comuna Cocieri.”, unde raportor este dna R. Spinovschi, vicepreşedintele raionului, preşedintele grupului de lucru pentru examinarea situaţiei economice la SA „Minerul”, a fost amînat pentru următoarea şedinţă a Consiliului raional, cu condiţia ca acesta să fie studiat şi cercetat mai amănunţit de către grupul de lucru pentru examinarea situaţiei economice la SA „Minerul”.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şedinţa ordinară a Consiliului raional - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta