Harta site-ului
Ajutor
Şedinţa operativă din 1 iulie 2013
Şedinţa operativă din 1 iulie 2013

 La şedinţa operativă din 1 iulie anul curent,  s-a examinat  următoarea ordine de zi:
1.Cu privire la măsurile şi activităţile desfăşurate în perioada 24.06.13-30.06.13
2.Cu privire la sistematizarea măsurilor şi activităţilor pentru 01.07.13-07.07.13
Şedinţa a fost  prezidată de dl  V.Berzan, secretarul Consiliului raionului.
  De către Şefii Secţiilor, Direcţiilor a Consiliului raional, Inspectoratului de poliţie, Secţiei Situaţii Excepţionale, Medicul şef SAMU, Medic Şef  Spitalul raional s-a adus la cunoştinţă  situaţia în raionul Dubăsari în perioada 24.06.13-30.06.13 şi realizarea planurilor de acţiuni pentru săptămîna precedentă:
-Şeful  secţiei SSE Dubăsari, dl A. Gîncu  a adus la conoştinţă  că în urma ploii din 30.06.13, careva informaţii din teritoriu referitor la pagube nu au parvenit. La data de 28.06.13 Postul de pompieri şi salvatori din cadrul CRD au intervenit la stingerea miriştei     din apropierea brigăzii dl  N. Bazga, com. Coşniţa
- Şefa DÎTS,  dna L. Brăducean a adus la cunoştinţă despre rezultatele examenelor de bacalaureat, la moment au loc contestaţiile şi urmează  sesiunea suplimentară, după care se va aduce o informaţie mai amplă despre situaţia din raionul Dubăsari.
- Şefa DDEIRT, dna L. Cazac a anunţat  despre şedinţa  grupului de lucru privind petrecerea  concursului  „Cel mai bun antreprenor”.
-Sp. pr. SASP, dl  Z. Gilimutdinov, a remarcat numărul mic de articole plasate pe pagina web a raionului ( au fost plasate 20 de articole în săptămîna precedentă).
   Pentru săptămîna curentă  de către Şefii Secţiilor, Direcţiilor a Consiliului raional au fost planificate un şir de măsuri şi acţiuni ce urmează să fie realizate. Reieşind din informaţia prezentată şi examinînd propunerile înaintate în organizarea activităţii pe perioada 01.07.13-07.07.13.  au fost expuse următoarele   Solicitări şi indicaţii:

-Publicitate maximă a concursul raional „Cel mai bun antreprenor”, în scopul participării  unui număr mai mare de agenţi economici din teritoriu, responsabil: dna L. Cazac, şef DDEIRT
-Să asigure transparenţa acţiunilor realizate prin intermediul mass-mediei (ziarului raional „Noutăţi Nistrene” şi paginei web a  raionului), responsabili: Şefii de secţii şi direcţii, serviciile Consiliului raional.

N. Ivanov, sp. pr. SASP


Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şedinţa operativă din 1 iulie 2013 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta