Harta site-ului
Ajutor
Şedinţa operativă – planificarea acţiunilor pentru săptămîna curentă
Şedinţa operativă – planificarea acţiunilor pentru săptămîna curentă

   La data de 10 noiembrie curent,  conform  programului de activitate al Consiliului Raional, a avut loc şedinţa operativă de totalizare a acţiunilor organizate pe parcursul săptămînei precedente şi planificarea activităţilor pentru săptămâna curenta. Şedinţa a fost  prezidată de către vicepreşedintele raionului dna Maria JIMBEI, cu participarea colaboratorilor din cadrul Aparatului preşedintelui raionului, şefii secţiilor, direcţiilor, serviciilor Consiliul raional.
Audiind informaţiile prezentate de către conducători, vicepreşedintele raionului a solicitat:
1.    Serviciul promovarea politicilor pentru tineret vor pregăti planul de acţiuni ce urmează a fi implementat pe parcursul lunii noiembrie dedicate tineretului, inclusiv Ziua naţională a tineretului marcată la data de 9, cît şi Ziua internaţională a studentului marcată la data de 17 noiembrie.
2.    Secretarul Comisiei raionale Sănătate Publică va perfecta şi va repartiza responsabililor deciziile aprobate în urma întrunirii membrilor Comisiei raionale Sănătate Publică din 6 noiembrie.
3.    Direcţia finanţe va efectua toate procedurile de transfer necesare la timp pentru efectuarea lucrărilor de reparaţie şi pregătire pentru sezonul de iarnă a transportului ce deserveşte colaboratorii Consiliului. 
4.    SASP de comun cu Inspectoratul ecologic  şi  DAC va monitoriza  şi va organiza măsurile necesare întru desfăşurarea eficientă a acţiunilor de plantare a arborilor şi arbuştilor, de amenajare a făşiilor şi pasajelor din preajma drumurilor, organizate în cadrul Zilei Naţionale de Înverzire a Plaiului”Un arbore pentru dăinuirea noastră” pe 15 noiembrie. 
5.    Asigurarea transparenţei de către toţi colaboratorii Consiliului raional în mass-media a acţiunilor planificate şi realizate prin intermediul buletinului informativ al Consiliului raional şi pagina web a raionului www.dubasari.md de către colaboratorii Consiliului raional.

 

Alexandra VATAV,

specialist principal SASP

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şedinţa operativă – planificarea acţiunilor pentru săptămîna curentă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta