Harta site-ului
Ajutor
Şedinţa extinsa a asistenţilor sociali comunitari din Republica Moldova
Şedinţa extinsa a asistenţilor sociali comunitari din Republica Moldova

La 24 mai curent în incinta Palatului Naţional or. Chişinau a avut loc o întrunire cu toţi asistenţii sociali din Republica Moldova. Şedinţa a fost organizată de către Ministerul Muncii Protecţiei Sociale şi Familiei din Republica Moldova a luat cuvîntul dl Vlad Filat, Prim Ministru RM, Valentina Buliga Ministra MMPSF, Sergiu Sainciuc Vice Ministru MMPSF şi alţi şefi de direcţii din cadrum MMPSF.

Raionul Dubasari la fel a participat ca şi toate raioanele RM in frunte cu Preşedintele raionului Dubasari Dl Grigore Policinschi, Şef Serviciu asistenţa sociala comunitara Olga Vascan şi toţi asistenţii sociali comunitari din intregul raion Dubasari.


În cadrul reuniunii a fost abordate diverse aspecte şi probleme in promovarea şi implimentarea politicilor din domeniul protecţii sociale. Au fost analizate lacunile şi erorile în stabilirea şi acordarea ajutorului social şi ajutorului pentru perioada rece a anului.


Serviciul de asistenţă socială comunitară are drept scop prestarea asistenţei sociale la nivel de comunitate pentru prevenirea şi depăşirea situaţilor de dificultate la nivel de comunitate. De asemenea, cel mai important serviciu prestat în cadrul Serviciului asistenţă socială comunitară este implimentarea Legii nr. 133 din 13.06.2008 cu privire la ajutorul social, care are drept scop asigurarea unui venit lunar minim garantat pentru familiile defavorizate prin acordarea unei sume băneşti stabilit in conformitate cu evaluarea venitului global mediu lunar al fiecărei familii şi cu nevoia acesteia de asistenţă socială.


Şef Serviciu asistenţă socială comunitară
Olga Vascan

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şedinţa extinsa a asistenţilor sociali comunitari din Republica Moldova - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta