Harta site-ului
Ajutor
Şedinţa de planificare a activităţilor pentru săptămîna curentă
Şedinţa de planificare a activităţilor pentru săptămîna curentă

In cadrul şedinţei operative de astăzi, 06 august, prezidate de Preşedintele raionului Grigore POLICINSCHI cu participarea conducătorilor secţiilor si direcţiilor Consiliului raional Dubăsari, Aparatul președintelui şi serviciilor desconcentrate, au fost  solicitate întreprinderea măsurilor de rigoare si monitorizarea următoarelor sarcini:
1. CPR Dubăsari, SSE Dubăsari, SMU Coşniţa, DÎTS vor informa suplimentar preşedintele despre cazul de înec al minorului Sîrghi Andrei V, a.n. 1996, din preajma s. Coşniţa.
2. DAC va prezenta spre aprobare preşedintelui raionului ordinea de zi pentru şedinţa de lucru planificată pentru data de 9 august cu agenţii economici din sectorul agrar.
3. R.Spinovschi de comun cu DAC, APL I Coşniţa vor întreprinde măsurile de rigoare în vederea soluţionării problemei ce ţine de angajarea sezonieră a şomerilor din teritoriu, la Fabrica de conserve Coşniţa.
4. DCT va revizui planul de activităţi ce ţine de evaluarea stării tehnice în care se află biserica sf.Alexei din s. Pohrebea.
5. Direcţia finanţe va pregăti în scris avertizări ce ţin de cheltuielile planificate în noul an pentru toate primăriile din teritoriu.
6. DÎTS va monitoriza pregătirea pentru noul an şcolar de învăţămînt.
7. Şefii secţiiilor/direcţiilor vor tine la control realizarea Deciziilor Consiliului raional si programele naţionale; vor coordonata toate deplasările din teritoriu cu președintele raionului.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
o5vTgGvFrfzt
2017-06-22 02:16:01
чтобы там не говорили я люблю эту школу там добрые учителя, директор и ещё много всего ѐµÃÂ¾Ã‘€Ã¾шЅго.
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şedinţa de planificare a activităţilor pentru săptămîna curentă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta