Harta site-ului
Ajutor
Şedinţa de lucru privind darea în exploatare a sediului Incubatorului de Afaceri Dubăsari
Şedinţa de lucru privind darea în exploatare a sediului Incubatorului de Afaceri Dubăsari

La data de 28.08.2013, la orele 10:00 a fost organizată şedinţa de lucru privind desfăşurarea lucrărilor de renovare şi dare în exploatare a sediului Incubatorului de Afaceri  Dubăsari,  prezidată de dl Gr. Policinschi. De asemenea au fost prezenţi Vicepreşedintele raionului, responsabil în domeniul economic, reprezentanţii Direcţiei Construcţii, Servicii Comunale şi Amenajarea Teritoriului, secţia administrativ financiară.  
Din start a fost menţionată necesitatea urgentării lucrărilor de finisare pentru darea în exploatare a clădirii, aşa cum spre regret procesul dat stagnează la data curentă, generînd un şir de probleme specifice. Au fost discutate aspectele ce ţin de mersul lucrărilor de renovare a clădirii Incubatorului de Afaceri Dubăsari, problema neachitării energiei electrice  de către agentul economic contractat pentru lucrările de construcţie, precum şi problema efectuării transferului contribuţiei Consiliului Raional Dubăsari către Organizaţia Dezvoltării Intreprinderilor Mici şi Mijlocii.  
Ţinînd cont de faptul că acestea nu sunt unicile impedimente întîlnite, s-a propus şi convocarea  şedinţei Consiliului de Coordonare al IP "IARD”.

Eugenia Nirca, administrator IP,, IARD”

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şedinţa de lucru privind darea în exploatare a sediului Incubatorului de Afaceri Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta