Harta site-ului
Ajutor
Şedinţa de lucru cu managerii instituţiilor de învăţământ general
Şedinţa de lucru cu managerii instituţiilor de învăţământ general

La data de 26 septembrie 2017, Direcţia învăţământ general Dubăsari a întrunit managerii instituţiilor de învăţământ  general la prima şedinţă ordinară din anul de studii 2017 - 2018 în cadrul căreia s-a discutat despre situaţia la moment în instituţiile de învăţământ din raion. Şedinţa a fost prezidată de către dna Maria JIMBEI, vicepreşedintele raionului.         
Un accent deosebit s-a pus pe reţeaua şcolară care va fi aprobată la şedinţa Consiliului raional şi s-a atras atenţia managerilor la planificarea bugetului pentru fiecare instituţie în parte. Dl  Coca T., șef Serviciu alimentație publică, a atenționat conducătorii instituțiilor de învățământ general cu privire la respectarea Ordinului Ministerului Sănătății al Republicii Moldova nr. 186 din 07.03.2017 „Cu privire la evaluarea respectării legislației sanitare și pentru siguranța alimentelor în instituțiile de educație timpurie și de învățământ primar, gimnazial și liceal”.
În continuare, colaboratorii Direcției Andrieș Valentina, Bacioi Natalia, Iavița Tatiana, Isaicul Svetlana s-au referit, respectiv, la cele mai prioritare obiective pentru elevi, părinţi, profesori, dar şi pentru societate cum ar fi:  alimentaţia raţională şi nutritivă a elevilor și a copiilor în anul de studii 2017-2018, şcolarizarea și instituționalizarea lor,  asigurarea cu manuale și atestarea cadrelor didactice și de conducere.
În final li s-a urat participanţilor la şedinţă realizări frumoase şi performanţe în anul de studii 2017 - 2018.
                                  Svetlana ISAICUL,
Direcția învățământ general

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Şedinţa de lucru cu managerii instituţiilor de învăţământ general - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta