Harta site-ului
Ajutor
Şedinţă de lucru cu contabilii-şefi
Şedinţă de lucru cu contabilii-şefi

Pe data de 31.03.2014, în incinta Consiliului Raional Dubăsari, s-a organizat de către Direcţia finanţe o şedinţă de lucru cu contabilii şefi ai primariilor, ordonatorilor de credite şi ai instituţiilor preuniversitare cu privire la :
  • totalizarea prezentării rapoartelor anuale privind executarea bugetului raional şi a bugetelor unităţilor administrativ teritoriale de nivelui I pe anul 2013;
  • cheltuielile prioritare privind executarea de casa a devizului de cheltuieli pentru anul 2014.
Contabilii-şefi au avut ocazia de a adresa întrebări şi a primi răspunsuri, soluţii de la preşedintele raionului dl Grigore Policinschi care a participat la şedinţa dată.
În cadrul şedinţei s-au abordat de asemenea şi întrebări frecvente legate de activitatea curentă a serviciilor contabil financiare din cadrul instituţiilor participante la şedinţă. S-a atenţionat încă odată despre necesitatea prezentării informaţiilor solicitate de Ministerul Finanţelor, prin intermediul Direcţiei finanţe, în termenul stabilit şi cu coerenţa necesară.
Întru asigurarea unei activităţi şi conlucrări fructuoase, echipa Direcţiei finanţe  este în permanenţă dispusă de a oferi informaţii, instrucţiuni şi ajutor metodologic în ceea ce priveşte activitatea financiar-contabilă a ordonatorilor de credite.
 
Darii Ana, Şef serviciu contabilitate bugetară  
Şerban  Oxana, Specialist principal Direcţia finanţe

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şedinţă de lucru cu contabilii-şefi - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta