Harta site-ului
Ajutor
Şedinţă de lucru cu bibliotecarele din instituţiile de învăţământ
Şedinţă de lucru cu bibliotecarele din instituţiile de învăţământ

Cunoaștem că biblioteca școlară deservește, pe niveluri de competență, elevii, cadrele didactice și întreaga comunitate școlară, în scopul îmbunătățirii calității procesului educațional și a învățării pe tot parcursul vieții. Prin activitatea sa biblioteca participă la realizarea obiectivelor sistemului de învățământ, în ansamblul său, precum și a obiectivelor educaționale, pe niveluri de studii și profiluri (la treapta liceală).
În acest context, vineri, 13.10.2023, a avut loc ședința de lucru cu bibliotecarele școlare la care s-a discutat cu privire la asigurarea cu manuale a elevilor din instituțiile de învățământ, care, datorită împrumutului interbibliotecar, elevii din raion sunt asigurați 100%. Aduc sincere mulțumiri fiecărei bibliotecare în parte pentru efortul depus în asigurarea cu manuale a elevilor.
În cadrul ședinței s-a discutat conținutul Planului de activitate al bibliotecii, care face parte și din Planul managerial al instituției. Au fost discutate obiectivele generale, specifice și activitățile propuse pentru anul de studii 2023-2024.
S-a pus accent pe colaborare, pentru că este demonstrat că, atunci când biblioteca și cadrele didactice, administrația școlii colaborează, elevii progresează.

Svetlana ISAICUL, Şef Centru metodic, Direcţia învăţământ general

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Şedinţă de lucru cu bibliotecarele din instituţiile de învăţământ - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta