Harta site-ului
Ajutor
Şedinţa cu serviciile desconcentrate din teritoriul raionului
Şedinţa cu serviciile desconcentrate din teritoriul raionului

Pe data de 02 octombrie 2012, în cadrul Consiliului Raional Dubăsari, a avut loc şedinţa operativă cu participarea administraţiei publice de nivelul I, serviciilor desconcentrate în teritoriul raionului şi serviciilor descentralizate ale Consiliului raional. 
Şedinţa a fost prezidată de dna M. Jimbei vicepreşedintele raionului Dubăsari. În cadrul şedinţei s-au discutat mai multe chestiuni ce ţin de îndeplinirea programelor şi sarcinilor  de activitate pentru luna septembrie şi sistematizarea măsurilor şi activităţilor pentru luna septembrie şi  planificarea acţiunilor înaintate pentru luna octombrie. În acest context, au fost prezentate rapoartele şi informaţia de către şefii serviciilor desconcentrate în teritoriul raionului şi primarii localităţilor. Totodată au fost aduse la cunoştinţă  dispoziţia preşedintelui raionului nr.171-n din 03 septembrie "Cu privire la instituirea comisiei raionale pentru organizarea, monitorizarea şi controlul pregătirii pentru sezonul de toamnă-iarnă 2012-2013" şi Decizia Consiliului raional nr. 04-01 din 25 septembrie "Cu privire la aprobarea Planului privind pregătirea instituţiilor, întreprinderilor şi obiectivelor de menire socială di raion pentru funcţionare eficientă în perioada de toamnă-iarnă 2012-2013".
În cadrul şedinţei dna L.Braducean şefa DÎTS, s-a adresat către primarii localităţilor solicitînd perfectarea actelor ce ţin de transmiterea instituţiilor de învăţîmînt de la balanţa autorităţilor publice locale de nivelul I  la DÎTS din cadrul  Consililui raional.
I.Cazac, şef Secţie administraţie şi servicii publice

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şedinţa cu serviciile desconcentrate din teritoriul raionului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta