Harta site-ului
Ajutor
Şedinţa cu managerii instituţiilor preşcolare şi preuniversitare
Şedinţa cu managerii instituţiilor preşcolare şi preuniversitare

În ultima zi a lunii octombrie 2017, în incinta consiliului raional Dubăsari, s-a desfăşurat şedinţa ordinară cu participarea managerilor din instituţiile preşcolare şi preuniversitare aflate în subordinea Direcţiei învăţământ general. La şedinţă a fost prezent Domnul Policinschi Grigore, preşedintele raionului, care a venit în faţa managerilor cu un mesaj de felicitare cu prilejul zilei profesionale a lucrătorului din învăţământ care s-a marcat la 05 octombrie. Domnul preşedinte a participat într-o discuţie cu managerii şcolari şi preşcolari în care s-au abordat diverse probleme din cadrul domeniului educaţional. La şedinţă a mai participat şi doamna Cazac Lilia, şef Direcţie finanţe care a oferit managerilor instrucţiuni de finanţare şi îndemn de precauţie în semnarea actelor financiare. În cadrul şedinţei au mai fost prezenţi şi reprezentanţi din cadrul Medicinei preventive, Criuleni, ai Direcţiei raionale Siguranţa alimentelor şi Domnul Andrieş V. agent economic din s. Oxentea, pundu-se în discuţie intenţia domnului Andrieş de a oferi copiilor din instituţiile preuniversitare şi preşcolare produse alimentare la un preţ convinabil. De asemenea, domnul Andrieş a venit cu propunerea de a oferi copiilor micul dejun, prânzul necesar pentru consum zilnic. 
În cadrul şedinţei au fost abordate următoarele întrebări din ordinea de zi: 
1. Cu privire la pregătirea instituţiilor de învăţământ către sezonul rece în anul de studii 2017 – 2018 Raportori - Andrieş Valentina, Bacioi Natalia, Managerii instituţiilor.
2. Cu privire la atestarea cadrelor manageriale şi a cadrelor didactice în anul de studii 2017 – 2018. Raportor – Isaicul Svetlana.
3. Cu privire la formarea cadrelor didactice în anul de studii 2016 – 2017 şi planificarea surselor financiare pentru achitarea cursurilor de formare în aul de studii 2017 – 2018. Raportor – Rusu Lilia.
4. Cu privire la calitatea resurselor umane angajate în sistemul educaţional din raion. Raportor – Berzan Galina.
5. Cu privire la redimensionarea reţelei şcolare. Raportor –Braducean Larisa.
6. Diverse:
6.1. Cu privire la alimentaţia elevilor în anul de studii 2017 – 2018. Raportor –Isaicul Svetlana.
6,2. Cu privire la pachetul standard de servicii educaţionale în învăţământul general. Raportor – Braducean Larisa.

Violeta Nakai – Tolstenco, 
şef Secţie politici educaţionale 
şi management economic.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şedinţa cu managerii instituţiilor preşcolare şi preuniversitare - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta