Harta site-ului
Ajutor
Şedinţa cu managerii din 18 octombrie – asigurarea eficienţei manageriale
Şedinţa cu managerii din 18 octombrie – asigurarea eficienţei manageriale

La data de 18 octombrie 2016, în incinta consiliului raional, s-a desfăşurat şedinţa ordinară cu participarea managerilor şcolari din instituţiile preuniversitare aflate în subordinea Direcţiei învăţământ general cu următoarele întrebări din ordinea de zi: 
1. Cu privire la pregătirea instituţiilor de învăţământ preuniversitar/ preşcolar către sezonul rece. Raportor – Andrieş Valentina, Specialist principal în domeniul învăţământului preuniversitar.
2. Cu privire la realizarea deciziilor Sănătăţii publice; Pesta porcină. Raportor - Isaicul Svetlana, metodist – coordonator.
3. Cu privire la implementarea CODULUI DE ETICĂ în instituţiile de învăţământ preuniversitar. Raportor - Isaicul Svetlana, metodist – coordonator.
4. Cu privire la activităţile planificate în instituţiile de învăţământ preuniversitar din cadrul SĂPTĂMÂNII VOLUNTARIATULUI , Ediţia a X-a. Raportor - Isaicul Svetlana, metodist – coordonator.
5. Cu privire la aprobarea şi stabilirea mărimii indemnizaţiei de conducere pentru funcţiile didactice şi de conducere din instituţiile de învăţământ preuniversitar. Raportor - Braducean Larisa, Şef Direcţie învăţământ general Dubăsari.
6. Cu privire la aprobarea suprasarcinii a cadrelor didactice şi a pecialiştilor din cadrul Direcţiei învăţământ general. Raportor - Braducean Larisa, Şef Direcţie învăţământ general Dubăsari.
7. Diverse:
7.1. Cu privire la acţiuni în săptămâna combaterii traficului de fiinţe umane. Raportor - Braducean Larisa, Şef Direcţie învăţământ general Dubăsari.
7.2. Cu privire la desfăşurarea inspecţiei în verificarea documentaţiei şcolare. Raportor - Braducean Larisa, Şef Direcţie învăţământ general Dubăsari.
7.3. Cu privire la procedura de publicare a Rapoartelor de evaluare a instituţiilor preuniversitare. Raportor - Braducean Larisa, Şef Direcţie învăţământ general Dubăsari.
7.4. Cu privire la Procedura de raportare despre activitatea instituţiei de învăţământ general. Raportor – Tolstenco Violeta, şef Secţie politici educaţionale şi management economic.
La şedinţă a fost prezentă Doamna Jimbei Maria, vicepreşedintele raionului, care a trasat un şir de probleme din domeniul educaţional şi a participat într-o discuţie în care s-au abordat diverse probleme din cadrul instituţiilor educaţionale.

Tolstenco Violeta, şef Secţie
politici educaţionale şi 
management economic

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şedinţa cu managerii din 18 octombrie – asigurarea eficienţei manageriale - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta