Harta site-ului
Ajutor
Şedinţa cu managerii – succese comune
Şedinţa cu managerii – succese comune

Azi, 13 septembrie 2016, ora 0900, în incinta consiliului raional, s-a desfăşurat o şedinţă ordinară cu participarea managerilor din instituţiile preuniversitare şi preşcolare cu următoarele întrebări din ordinea de zi: 
1. Cu privire la cerinţele faţă de respectarea legislaţiei în vigoare privind alimentaţia copiilor. Raportor - Coca Tudor, şef serviciu Siguranţa alimentelor, din cadrul DRSA
2. Cu privire la asigurarea cu cadre în anul de studii 2016 – 2017. Raportor – Iepure Tatiana, Resurse umane.
3. Cu privire la prevederile Legii 133 din 17.06.2016. Raportor – Cibuc Irina, Resurse umane
4. Cu privire la organizarea odihnei de vară în sezonul estival 2016. Raportor – Isaicul Svetlana, DÎG.
5. Cu privire la Reţeaua şcolară 2016 – 2017. Raportor – Bologan Elizaveta, DÎG.
6. Cu privire la încadrarea absolvenţilor din treapta gimnazială / liceală în înstituţiile de învăţământ mediu, mediu de specialitate, liceu, superior şi alte instituţii. în anul de studii 2016 – 2017 . Raportor – Tolstenco Violeta, sef Secţie Politici Educaţionale şi Management Economic.
7. Cu privire la asigurarea cu manuale a elevilor din instituţiile de învăţământ preuniversitar în anul de studii 2016 – 2017. Raportor – Isaicul Svetlana, Direcţia învăţământ general.
8. Cu privire la procesul de atestare în anul de studii 2016 – 2017. Raportor – Isaicul Svetlana, Direcţia învăţământ general.
9. Cu privire la interzicerea acumulărilor de bani în instituţiile de învăţământ. Raportor – Braducean Larisa, Şef Direcţia învăţământ general.
10. Cu privire la realizarea planului de acţiuni: „MOLDOVA 25 ani de INDEPENDENŢĂ”. Raportor – Braducean Larisa, Şef Direcţia învăţământ general.
11. Diverse: 
11.01. Cu privire la şcolarizarea elevilor în instituţiile de învăţământ preuniversitar - Raportor - Raportor - Braducean Larisa, Şef Direcţia învăţământ general.
11.02. Cu privire la alimentaţia elevilor în instituţiile de învăţământ preuniversitar liceu în anul de studii 2016 – 2017. Raportor - Raportor - Braducean Larisa, Şef Direcţia învăţământ general.
11.03. Cu privire la organizarea şi desfăşurarea activităţilor consacrate Zilei Lucrătorului din domeniu Învăţământului. Raportor - Raportor - Braducean Larisa, Şef Direcţia învăţământ general.
A prezidat şedinţa Doamna Maria Jimbei, vicepreşedintele raionului, care a fost alături de manageri pe parcursul descfăşurării şedinţei şi a coordonat toate întrebările din ordinea de zi. Doamna Larisa Braducean, Şef Direcţie învăţământ general, a monitorizat demersul şedinţei şi a fost foarte explicită răspunzând la toate întrebările managerilor parvenite pe parcursul şedinţei.
Tolstenco Violeta, Şef Ssecţie politici 
educaţionale şi management economic

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şedinţa cu managerii – succese comune - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta