Harta site-ului
Ajutor
Şedinţa cu managerii – deviza pentru noi perspective, noi obligaţiuni
Şedinţa cu managerii – deviza pentru noi perspective, noi obligaţiuni

Azi, 09 februarie 2016, ora 0900, în incinta consiliului raional, s-a desfăşurat o şedinţă ordinară cu participarea managerilor şcolari din instituţiile preuniversitare şi preşcolare şi cu participarea primarilor din localităţi cu următoarele întrebări din ordinea de zi: 
1. Cu privire la Metodologie de desfăşurare şi iniţiere a concursului la funcţia de director de grădiniţă. Raportor – Berzan Galina
2. Cu privire la unele modificări în sistemul bugetar şi organizarea achiziţiilor publice. Raportor – Cazac Lilia.
3. Cu privire la acţiunile întreprinse de către DÎG în scopul evitării virozelor sezoniere. Raportori – Isaicul Svetlana, Bacioi Natalia.
4. Cu privire la prezentarea ofertei de cadre în instituţiile de învăţământ preuniversitar şi preşcolar. Raportori – Bacioi Natalia, Tolstenco Violeta.
5. Cu privire la totalurile etapei locale a Concursului republican Pedagogul Anului. Raportor – Rozneriţa Nicolae.
6. Cu privire la totalurile Olimpiadei şcolare, etapa locală şi prezentarea ofertelor pentru etapa raională. Raportor – Rozneriţa Nicolae.
7. Cu privire la formarea Bazei de date pentru examenele de absolvire a treptelor de şcolaritate. Raportor – Berzan Denis.
8. Cu privire la Regulamentul privind evaluarea şi notarea rezultatelor învăţării, promovarea şi absolvirea în învăţămîntul primar şi secundar. Raportor – Tolstenco Violeta.
9. Cu privire la Metodologia de evaluare a cadrelor didactice din domeniul învăţămîntului primar şi secundar. Raportor – Isaicul Svetlana.
10. Cu privire la organizarea testării pe eşantion reprezentativ, sesiunea 2016în gimnaziul Pârâta, L.T.”Ion Creangă”, Coşniţa, L.T. „Vlad Ioviţă”, Cocieri, L.T. „Mihai Eminescu”, Dubăsari, L.T. „Ştefan cel Mare”, Molovata. Raportor – Tolstenco Violeta.

 

V. Tolstenco, SP, Inspector şcolar

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şedinţa cu managerii – deviza pentru noi perspective, noi obligaţiuni - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta