Harta site-ului
Ajutor
Şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei Dubasari
Şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei Dubasari

Pe 25.07.2012, ora 10:30, în incinta Consiliului raional Dubăsari, etajul 2, sala mare de şedinţe, a avut loc şedinţa Consiliul de administraţie al Fondului local de susţinere socială a populaţiei Dubăsari, preşedinte dl. Gr. Policinschi.
ORDINEA DE ZI:
1. Cu privire la acordarea ajutoarelor materiale pe luna iulie familiilor defavorizate (conform cererilor depuse, demersurilor parvenite din partea Comisiilor locale pentru distribuirea ajutoarele materiale);
2. Cu privire la susţinerea materială a cantinei sociale „Oxentea” ( 2,000 lei), pe luna iulie conform regulamentului de activitate a acesteia.
La şedinţă a fost pus în discuţie tot pachetul de documente prezentat de secţia executivă al fondului local, conform Regulamentului de activitate al Fondului local de susţinere socială a populaţiei.
Consiliul de administraţie a stabilit prin decizia nr.13 din 25 iulie curent, acordarea ajutorului material unic persoanelor şi familiilor defavorizate (conform cererilor depuse, demersurilor parvenite din partea Comisiilor locale pentru distribuirea ajutoarele materiale) – 62 persoane, în sumă totală de 28.7 mii lei.
Ajutoarele materiale vor fi repartizate în conformitate cu legislaţia în vigoare începînd cu data de 02.08.2012.

Secţia executivă al FLSSP

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei Dubasari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta