Harta site-ului
Ajutor
Şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei
Şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei

Pe 27.06.2012, ora 12:00, în incinta Consiliului raional Dubăsari, etajul 2, sala mare de şedinţe, a avut loc şedinţa Consiliul de administraţie al Fondului local de susţinere socială a populaţiei Dubăsari, preşedinte dl Gr. Policinshi.
ORDINEA DE ZI:
1. Cu privire la acordarea ajutoarelor materiale unice foștilor deportați și deținuți politici, către 6 iulie, cel mai mare val de deportați de pe teritoriul Moldovei (conform demersurilor parvenite din partea Comisiilor locale pentru distribuirea ajutoarelor materiale);
2. Cu privire la acordarea ajutoarelor materiale pe luna iunie familiilor defavorizate (conform cererilor depuse, demersurilor parvenite din partea Comisiilor locale pentru distribuirea ajutoarele materiale);
3. Cu privire la susţinerea materială a cantinei sociale „Oxentea” ( 2,000 lei), pe luna iunie conform regulamentului de activitate a acesteia.
La şedinţă a fost pus în discuţie tot pachetul de documente prezentat de secţia executivă al fondului local, conform Regulamentului de activitate al Fondului local de susţinere socială a populaţiei.
Consiliul de administraţie a stabilit prin decizia nr.11 din 27 iunie curent, acordarea ajutoarelor materiale unice foștilor deportați și deținuți politici 13 persoane, în cuantum de 500 lei, în sumă totală de 6500 lei.
De asemenea, prin decizia nr. 11 din 27.06.2012 s-a stabilit acordarea ajutorului material unic persoanelor şi familiilor defavorizate (conform cererilor depuse, demersurilor parvenite din partea Comisiilor locale pentru distribuirea ajutoarele materiale) – 60 persoane, în sumă totală de 27 mii lei.
În total de ajutor material au beneficiat 73 persoane în sumă totală de 33500 lei.
Ajutoarele materiale vor fi repartizate în conformitate cu legislaţia în vigoare începînd cu data de 02.07.2012.

Secţia executivă al FLSSP

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta