Harta site-ului
Ajutor
Şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei
Şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei

Conform programului de activitate al Consiliului raional Dubăsari, Direcţiei asistenţă socială, pe data de 26.06.2014 a avut loc şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei cu următoarea ordine de zi:
1.    Cu privire la acordarea ajutoarelor materiale foştilor deportaţi şi deţinuţi politici (conform demersurilor parvenite din partea Comisiilor locale pentru distribuirea ajutoarelor materiale), anexa 1;
Raportori :Z. Stasev, specialist principal DAS

2.    Cu privire la acordarea ajutoarelor materiale pe luna iunie familiilor defavorizate (conform cererilor depuse, demersurilor parvenite din partea Comisiilor locale pentru distribuirea  ajutoarelor materiale), anexa 2;
Raportor : Z. Stasev, specialist principal DAS

3.    Cu privire la susţinerea materială a cantinei sociale „Oxentea” pe luna iunie conform regulamentului de activitate a acesteia.
Raportori :E. Bacioi, contabil-şef DAS 

Şedinţa a fost prezidată de către preşedintele raionului dl Grigore Policinschi, preşedintele Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei.
Astfel, se acordă ajutor material foştilor deportaţi şi deţinuţi politici,  cîte  700 lei pentru fiecare persoană, în sumă totală de 13300 lei  și ajutor material persoanelor social-vulnerabile în sumă totală de 23200 lei.
Se distribuie mijloace financiare din Fondul republican şi Fondul local Dubăsari de susţinere socială a populaţiei în sumă de 2000 lei pe luna iunie pentru cantina socială din satul Oxentea.
Toate ajutoarele materiale aprobate de către consiliu vor fi repartizate de către Direcţia asistenţă socială, conform planului de activitate.

 

Zinaida STASEV- specialist principal, DAS 

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta