Harta site-ului
Ajutor
Şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei
Şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei

Pe 16.08.2012, ora 10, în incinta Consiliului raional Dubăsari, etajul 2, sala mare de şedinţe, a avut loc şedinţa Consiliul de administraţie al Fondului local de susţinere socială a populaţiei Dubăsari, preşedinte dl Gr. Policinschi.
ORDINEA DE ZI:
1. Cu privire la acordarea ajutoarelor materiale cu destinaţie specială către 1 septembrie (şcolarizarea copiilor) familiilor defavorizate (conform demersurilor parvenite din partea Comisiilor locale pentru ajutoarele materiale);
2. Cu privire la acordarea ajutoarelor materiale pe luna august familiilor defavorizate (conform cererilor depuse, demersurilor parvenite din partea Comisiilor locale pentru distribuirea ajutoarelor materiale);
3. Cu privire la susţinerea materială a cantinei sociale „Oxentea” ( 2,000 lei), pe luna august conform regulamentului de activitate a acesteia.
La şedinţă a fost pus în discuţie tot pachetul de documente prezentat de secţia executivă al fondului local, conform Regulamentului de activitate al Fondului local de susţinere socială a populaţiei.
Consiliul de administraţie a stabilit prin decizia nr.15 din 16 august curent, acordarea ajutoarelor materiale unice familiilor cu copii către 1 septembrie, şcolarizarea copiilor, pentru 234 familii cu copii, în sumă totală de 86.8 mii lei.
De asemenea, prin decizia nr.15 din 16.08.2012 s-a stabilit acordarea ajutorului material unic persoanelor şi familiilor defavorizate (conform cererilor depuse, demersurilor parvenite din partea Comisiilor locale pentru distribuirea ajutoarele materiale) – 63 persoane, în sumă totală de 29.9 mii lei.
La fel, au fost distribuite mijloace financiare din Fondul local Dubăsari de susţinere socială a populaţiei în sumă de 2000 (două mii) lei pe luna august pentru cantina socială din satul Oxentea.
Ajutoarele materiale vor fi repartizate în conformitate cu legislaţia în vigoare începînd cu data de 24.08.2012.

Secţia executivă al FLSSP

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
bVXm4nqVS
2017-06-22 02:37:24
This piece was a lieakecjft that saved me from drowning.
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta