Harta site-ului
Ajutor
Şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei
Şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei

Conform programului de activitate al Consiliului raional Dubăsari, Direcţiei asistenţă socială, pe data de 27.11.2013 a avut loc şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei cu următoarea ordine de zi:

1.      Cu privire la repartizarea ajutoarelor materiale pentru perioada 01.01.2013-01.11.2013;

Raportor : V. Vancea, şef DAS

2.      Cu privire la acordarea ajutoarelor materiale unice cu destinaţie specială către 3 decembrie, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități (conform demersurilor parvenite din partea Comisiilor locale pentru ajutoarele materiale);

Raportor :O. Grosul, specialist principal DAS

3.      Cu privire la acordarea ajutoarelor materiale pe luna noiembrie familiilor defavorizate (conform cererilor depuse, demersurilor parvenite din partea Comisiilor locale pentru distribuirea  ajutoarelor materiale);

Raportor :O. Grosul, specialist principal DAS

4.      Cu privire la susţinerea materială a cantinei sociale „Oxentea” pe luna noiembrie conform regulamentului de activitate a acesteia.

Raportor :E. Bacioi, contabil-şef DAS

Şedinţa a fost prezidată de preşedintele raionului dl Grigore Policinschi, preşedintele Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei.

Astfel, prin decizia nr.26 din 27.11.2013  s-a decis acordarea ajutorului material cu destinaţie specială către 3 decembrie, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități în sumă totală de 290 000 lei.

Prin decizia nr.25 din din 27.11.2013  s-a decis acordarea ajutorului material familiilor defavorizate în sumă totală de 35000 lei.

Prin decizia nr.27 din 27.11.2013 s-a stabilit acordarea ajutorului material pentru susţinerea cantinei sociale „Oxentea” pe luna septembrie în sumă de 2000 lei.

Toate ajutoarele materiale aprobate de către consiliu vor fi repartizate de către Direcţia asistenţă socială, conform planului de activitate.

 

Direcţia asistenţă socială

                                                                                                                                                           

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta