Harta site-ului
Ajutor
Şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei
Şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei

La data de 19.09.2012, ora 10, în incinta Consiliului raional Dubăsari, etajul 2, sala mare de şedinţe, a avut loc şedinţa Consiliul de administraţie al Fondului local de susţinere socială a populaţiei Dubăsari, preşedinte dl. Gr. Policinshi.
ORDINEA DE ZI:
1. Cu privire la acordarea ajutoarelor materiale cu destinaţie specială către 1 octombrie, Ziua persoanelor în etate (conform demersurilor parvenite din partea Comisiilor locale pentru ajutoarele materiale);
2. Cu privire la acordarea ajutoarelor materiale pe luna septembrie familiilor defavorizate (conform cererilor depuse, demersurilor parvenite din partea Comisiilor locale pentru ajutoarele materiale);
3. Cu privire la susţinerea materială a cantinei sociale „Oxentea” ( 2,000 lei), pe luna septembrie conform regulamentului de activitate a acesteia.
La şedinţă a fost pus în discuţie tot pachetul de documente prezentat de secţia executivă al fondului local, conform Regulamentului de activitate al Fondului local de susţinere socială a populaţiei.
Consiliul de administraţie a stabilit, prin decizia nr.17 din 19 septembrie curent, acordarea ajutoarelor materiale persoanelor în etate către 1 octombrie, Ziua persoanelor în etate, pentru 210 persoane, în sumă totală de 42.0 mii lei.
Deasemenea, prin decizia nr. 17 din 19.09.2012 s-a stabilit acordarea ajutorului material unic persoanelor şi familiilor defavorizate (conform cererilor depuse, demersurilor parvenite din partea Comisiilor locale pentru distribuirea ajutoarele materiale) – 53 persoane, în sumă totală de 26.3 mii lei.
La fel, au fost distribuite mijloace financiare din Fondul local Dubăsari de susţinere socială a populaţiei în sumă de 2000 (două mii) lei pe luna septembrie pentru cantina socială din satul Oxentea.
Ajutoarele materiale vor fi repartizate conform planului de activitatea a DAS.

Secţia executivă al FLSSP

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta