Harta site-ului
Ajutor
Şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei
Şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei

Conform programului de activitate al Consiliului raional Dubăsari, Direcţiei asistenţă socială, pe data de 18.12.2013 a avut loc şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei, cu următoarea ordine de zi:

1.Cu privire la acordarea ajutoarelor materiale pe luna decembrie familiilor defavorizate (conform cererilor depuse, demersurilor parvenite din partea Comisiilor locale pentru distribuirea  ajutoarelor materiale); Raportor: V. Vancea, șef DAS

2.Cu privire la susţinerea materială a cantinei sociale „Oxentea” pe luna decembrie conform regulamentului de activitate a acesteia.Raportor: E. Bacioi, contabil-şef DAS

Şedinţa a fost prezidată de preşedintele raionului, dl Grigore Policinschi, preşedintele Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei.

Astfel, prin decizia nr.28 din 18.12.2013 s-a decis acordarea ajutorului material familiilor defavorizate în sumă totală de 35880 lei.

Prin decizia nr.29 din 18.12.2013 s-a stabilit acordarea ajutorului material pentru susţinerea cantinei sociale „Oxentea” pe luna decembrie în sumă de 2000 lei.

Toate ajutoarele materiale aprobate de către consiliu vor fi repartizate de către Direcţia asistenţă socială, conform planului de activitate.

 

Direcţia asistenţă socială

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta