Harta site-ului
Ajutor
Şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei
Şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei

Conform programului de activitate al Consiliului raional Dubăsari, Direcţiei asistenţă socială, pe data de 23.05.2014 a avut loc şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei cu următoarea ordine de zi:
1.    Cu privire la acordarea ajutoarelor materiale familiilor cu copii către 1 iunie, Ziua mondială a ocrotirii copiilor (conform demersurilor parvenite din partea Comisiilor locale pentru distribuirea ajutoarelor materiale);
Raportori :Z. Stasev, specialist principal DAS

2.    Cu privire la acordarea ajutoarelor materiale pe luna mai familiilor defavorizate (conform cererilor depuse, demersurilor parvenite din partea Comisiilor locale pentru distribuirea  ajutoarelor materiale);
Raportor : Z. Stasev, specialist principal DAS

3.    Cu privire la susţinerea materială a cantinei sociale „Oxentea” pe luna mai conform regulamentului de activitate a acesteia.
Raportori :E. Bacioi, contabil-şef DAS 

Şedinţa a fost prezidată de preşedintele raionului dl Grigore Policinschi, preşedintele Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei.
Astfel, prin decizia nr.12 din 23.05.2014 se acordă ajutor material familiilor cu copii către 1 iunie, Ziua mondială a ocrotirii copiilor, 172 familii în sumă totală de 107200 lei.
Se acordă ajutor material persoanelor social-vulnerabile, 48 persoane în sumă totală de 25000 lei.
Se distribuie mijloace financiare din Fondul republican şi Fondul local Dubăsari de susţinere socială a populaţiei în sumă de 2000 (două mii) lei pe luna mai pentru cantina socială din satul Oxentea.
Toate ajutoarele materiale aprobate de către consiliu vor fi repartizate de către Direcţia asistenţă socială, conform planului de activitate.

Zinaida STASEV- specialist principal, DAS

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta