Harta site-ului
Ajutor
Şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei
Şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei

Conform programului de activitate al Consiliului raional Dubăsari, Direcţiei asistenţă socială, pe data de 26.06.2013 a avut loc şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei cu următoarea ordine de zi:

1.             Cu privire la acordarea ajutoarelor materiale unice foştilor deportaţi şi deţinuţi politici  (conform demersurilor parvenite din partea Comisiilor locale pentru distribuirea ajutoarelor materiale);

Raportor:O. Grosul, specialist principal DAS

2.         Cu privire la acordarea ajutoarelor materiale pe luna iunie familiilor defavorizate (conform cererilor depuse, demersurilor parvenite din partea Comisiilor locale pentru distribuirea ajutoarelor materiale);

Raportor:O. Grosul, specialist principal DAS

3.                Cu privire la susţinerea materială a cantinei sociale „Oxentea”, pe luna iunie conform regulamentului de activitate a acesteia.

Raportori :E. Bacioi, contabil-şef DAS

Şedinţa a fost prezidată de preşedintele raionului dl Grigore Policinschi, preşedintele Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei.

Astfel, prin decizia nr.13 din 26.06.2013 s-a stabilit: 1. acordarea ajutorului material cu destinaţie specială, pentru 23 foşti deportaţi şi deţinuţi politici, a cîte 500 lei,  în sumă totală de 11500 lei ( la 6 iulie a fost înregistrat cel mai mare val de deportări de pe teritoriul Moldovei); 2. acordarea ajutorului material unic persoanelor şi familiilor social-vulnerabile pentru 44 persoane, în sumă totală de 23300 lei; 3. acordarea ajutorului material pentru susţinerea cantinei sociale „Oxentea” în sumă de 2000 lei.

Toate ajutoarele materiale aprobate de către consiliu au fost repartizate de către Direcţia asistenţă socială, conform planului de activitate.

De asemenea, către 6 iulie Comisia raională pentru problemele victimelor represiunilor politice, preşedinte dna Maria Jimbei, vicepreşedintele raionului, prin intermediul Direcţiei asistenţă socială a eliberat legitimaţii foştilor deportaţi şi deţinuţi politici în baza certificatelor de reabilitare.   

Direcţia Asistenţă Socială

            

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta