Harta site-ului
Ajutor
Şedinţa comisiei raionale cu privire la acordarea indemnizaţiei unice
Şedinţa comisiei raionale cu privire la acordarea indemnizaţiei unice

La data de 10.06.2014, în cadrul Consiliului Raional a avut loc şedinţa comisiei cu privire la acordarea indemnizaţiei unice pentru construcţia sau procurarea spaţiului locativ, sau restaurarea caselor vechi unor categorii de cetăţeni. La şedinţa dată au fost examinate următoarele întrebări:

  1. Cu privire la cerinţele de  examinare a cererilor pentru acordarea indemnizaţiei unice pentru construcţia sau procurarea spaţiului locativ, sau restaurarea caselor vechi unor categorii de cetăţeni conform  prescripţiilor Ministerului Finanţelor.
  2. Cu privire la recomandările Curţii de Conturi privind activitatea comisiilor de acordare a indemnizaţiilor unice şi a restituirii bunurilor persoanelor supuse represiunilor politice.
  3. Cu privire la examinarea cererilor depuse de către dl Ursu Ruslan, locuitor al s. Cocieri, participant la acţiunile de luptă din 1992 pentru integritatea Republicii Moldova.

Membrii comisiei au discutat despre prevederile Legislaţiei în vigoare ce reglementează procesul de acordare a indemnizaţiei unice şi au menţionat persoanele care cad sub incidenţa acesteia. Au fost date citire cerinţele de prezentare a actelor necesare pentru dosar.

Ca rezultat al şedinţei date a fost luată o decizie prin care s-a recomandat persoanelor ce au depus cereri pentru a aduce în concordanţă dosarele depuse cu cerinţele cadrului legal.

Persoanele cointeresate de a depune cerere pentru acordarea indemnizaţiei unice pentru construcţia sau procurarea spaţiului locativ, sau restaurarea caselor vechi unor categorii de cetăţeni pot să se adreseze la Direcţia juridică şi resurse umane din cadrul Consiliului raional Dubăsari.

Ana Policinschi, specialist principal în probleme juridice

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şedinţa comisiei raionale cu privire la acordarea indemnizaţiei unice - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta