Harta site-ului
Ajutor
Şedinţa comisiei pentru organizarea şi desfăşurarea concursului raional "Cel mai bun antreprenor din micul business"
Şedinţa comisiei pentru organizarea şi desfăşurarea concursului raional "Cel mai bun antreprenor din micul business"

La data de 10 iulie curent, a avut loc prima şedinţă a comisiei pentru desfăşurarea concursului raional „Cel mai bun antreprenor din micul business”.
La şedinţa comisiei au participat:
Preşedintele comisiei: Dl. Grigore Policinschi, preşedintele raionului
Secretarul: Gafeli Alexei, şef adjunct Direcţia dezvoltare economică, investiţii şi relaţii transfrontaliere.
Membrii comisiei:
Lilia Cazac, şef Direcţia dezvoltare economică, investiţii şi relaţii transfrontaliere.
Eugenia Ceban, şef Secţia statistică
Serafim Terinte, consilier raional, preşedintele comisiei consultative de specialitate pentru problemele agriculturii, industriei prelucrătoare şi antreprenoriatului,
Alexei Soltan, consilier raional, preşedintele comisiei de specialitate pentru problemele mediului, amenajarea teritoriului şi infrastructurii.
Ala Morcov, consilier raional, preşedintele comisiei consultative de specialitatepentru dezvoltarea sectorului asociativ şi relaţiilor transfrontaliere.

Principalele puncte de discuţie din cadrul şedinţei s-au axat pe stabilirea nominalizărilor pentru concursul anului 2012 şi a perioadei de desfăşurare a concursului. Dna. Cazac Lilia a menţionat ca pozitivă şi necesară nominalizarea pentru „Cel mai bun anterprenor-femeie” reieşind din faptul că tot mai multe întreprinderi înregistrate în raionul Dubăsari au ca şi conducător persoane de gen feminin.

Dl. Policinschi a propus convocarea unei şedinţe lărgite a comisiei cu participarea agenţilor economici din teritoriu pentru informarea acestora din prima sursă şi pentru a audia părerile şi eventualele propuneri din partea conducătorilor înterprinderilor din raion privind organizarea şi desfăşurarea concursului raional.

În cele din urmă s-a decis stabilirea întruniri cu agenţii economici pentru data de 19 iulie curent în Casa de cultură din s. Coşniţa cu începere de la ora 10.00. Pentru aceasta Direcţia Dezvoltare economică, investiţii şi relaţii transfrontaliere de comun cu Direcţia Agricultură şi cadastru şi Inspectoratul Fiscal de Stat Dubăsari vor informa agenţii economici din teritoriu privind desfăşurarea concursului şi îi vor invita pentru participarea la şedinţa din 19 iunie.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şedinţa comisiei pentru organizarea şi desfăşurarea concursului raional "Cel mai bun antreprenor din micul business" - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta