Harta site-ului
Ajutor
Şedința Comitetului părintesc a Liceului teoretic din s. Holercani
Şedința Comitetului părintesc a Liceului teoretic din s. Holercani

La data de 24 octombrie 2018, în incinta Liceului teoretic din s. Holercani  a avut loc prima ședință a Comitetului părintesc, unde au fost abordate subiectele cu privire la implicarea părinţilor în monitorizarea elaborării proiectului tehnic şi a lucrărilor ulterioare din cadrul proiectului “Sporirea eficienţei energetice a LiceuluiTeoretic Holercani  din satul Holercani”.
La ședința dată managerul de proiect, dna Zinovia Sîreţanu, a prezentat obiectivele  proiectului dat şi  măsurile incluse în caietul de sarcini pentru elaborarea proiectului tehnic.
Dna Cristina Rabei, consultant Institutul de Dezvoltare Urbană (IDU), organizaţie responsabilă de implicarea societății civile în procesul de implementare a proiectului, a prezentat  rezultatele sondajului de opinie a elevilor şi angajaţilor instituţiei privind eficienţa energetică în clădirea liceului, menţionând că un sondaj similar va fi repetat, la etapa de evaluare a proiectului, în scopul măsurării performanţei proiectului și nivelului de satisfacție a respondenţilor din cadrul liceului la finele proiectului.
Dl Constantin Enciu, consultant regional GIZ, a vorbit despre cei 5 piloni ai intervenţiei GIZ cu cele 14 proiecte investiţionale ce vor fi implementate pe teritoriul Republicii Moldova, despre importanţa şi convingerea implicării civice, a Comitetutului părintesc în acest caz, în implementarea şi monitorizarea eficientă a proiectelor date.
La întrunirea dată au  participat 29 de persoane dintre care 27 femei şi 2 bărbați.
                                       Direcţia construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea drumurilor

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Şedința Comitetului părintesc a Liceului teoretic din s. Holercani - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta