Harta site-ului
Ajutor
Şedința Comitetului Director Local al proiectului „Sporirea eficienței energetice a Liceului teoretic Holercani”
Şedința Comitetului Director Local al proiectului „Sporirea eficienței energetice a Liceului teoretic Holercani”

La data de 17.07.2018, în incinta Consiliului Raional Dubăsari, a avut loc Ședința a doua a Comitetului Director Local (CDL). Participanţii la ședință au fost: președintele raionului Dubăsari dl Grigore Policinschi, membrii CDL, Managerul de proiect local Zinovia Sâreţanu, reprezentantul ADR Centru, dl Oleg Secrieru, Șef secție Managementul proiectelor, dl Constatntin Enciu, consultant pe EE al GIZ, directorul Liceului Teoretic Holercani, doamna Tamara Rotari, alte persoane și specialiști invitați.
 În cadrul ședinței a fost prezentat raportul cu privire la implementarea Proiectului de Servicii Publice (PSP) „Sporirea eficienței energetice a Liceului teoretic Holercani” raionul Dubăsari (proiect finanțat de Comisia Europeană și implementat de către ADR Centru cu asistența tehnică și financiară a proiectului „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova”). La fel, au fost prezentate și supuse aprobării modificările în Planul de Implementare a proiectului. Totodata a fost avizat planul de lucru pentru trimestrul III al anului 2018, realizându-se pronosticurilor de implementare a proiectului în termenii stabiliți.

                                                                               Zinaida SÂREȚANU,
Şef adjunct DCGCDT  

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şedința Comitetului Director Local al proiectului „Sporirea eficienței energetice a Liceului teoretic Holercani” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta