Harta site-ului
Ajutor
Securitatea la trafic înseamnă viaţă
Securitatea la trafic înseamnă viaţă

La data de 23 aprilie 2016, ora 900, în incinta Liceului Teoretic Doroţcaia s-a desfăşurat concursul raional al tinerilor agenţi de circulaţie rutieră „ Securitatea la trafic înseamnă viaţă”. Concursul a fost organizat de Direcţia Învăţămînt General Dudăsari în parteneriat cu Consiliul raional, Inspectoratul raional de poliţie Dubăsari şi colaboratorii şcolii auto, filiala Dubăsari din s. Doroţcaia.
Obiectivele concursului a fost prevenirea accidentelor de circulaţie în rîndul elevilor, prin însuşirea corectă a regulilor de circulaţie şi respectarea acestora, motivarea elevilor, în calitate de participanţi la traficul rutier, pentru cunoaşterea şi respectarea regulilor de circulaţie şi dezvoltarea abilităţilor elevilor în domeniul acordării primului ajutor medical în caz de accident rutier. La concurs au participat 14 echipe din instituţiile de învăţămînt preuniversitar din raion care au dat dovadă de cunoştinţe privind normele rutiere, au parcurcurs cu bicicleta o porţiuni de drum cu obstacole, au demonstrat abilităţi practice în domeniul acordării primului ajutor medical şi au trecut în revistă a activităţiile tinerilor agenţi ai circulaţiei rutiere pentru anul de învăţămînt curent.
La concursul republican al tinerilor agenţi de circulaţie rutieră, etapa zonală, va prezenta raionul echipa din Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” Dubăsari.
DÎG Dudăsari aduce sincere mulţumiri gazdei concursului, , Liceului Teoretic Doroţcaia, pentru crearea condiţiilor foarte bune.
 
S. ISAICUL
metodist-coordonator, DÎG

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Securitatea la trafic înseamnă viaţă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta