Harta site-ului
Ajutor
Securitatea la trafic înseamnă viaţă
Securitatea la trafic înseamnă viaţă

Din toate artele cea mai importantă este arta de a supraviețui. La data de 13 aprilie 2019, ora 900, în incinta Liceului Teoretic Doroţcaia s-a desfăşurat concursul republican al tinerilor agenţi de circulaţie rutiere „Securitatea la trafic înseamnă viaţă”, etapa raională. Concursul a fost deschis de către doamna JIMBEI Maria, vicepreşedintele raionului, care a încurajat participanții și le-a mulțumit profesorilor că nu uită niciodată să le amintească elevilor despre respectarea regulilor de circuțație. A fost organizat concursul de Direcţia Învăţământ General Dudăsari în parteneriat cu Consiliul raional, Inspectoratul raional de poliție Dubăsari şi colaboratorii şcolii auto, filiala Criuleni. 
Obiectivele concursului au fost: prevenirea accidentelor de circulaţie în rândul elevilor, prin însuşirea corectă a regulilor de circulaţie şi respectarea acestora; motivarea elevilor, în calitate de participanţi la traficul rutier, pentru cunoaşterea şi respectarea regulilor de circulaţie şi dezvoltarea abilităţilor elevilor în domeniul acordării primului ajutor medical în caz de accident rutier.
La concurs au participat 9 echipe din instituţiile de învăţământ general din raion. În urma punctajului obţinut pe primele locuri s-au clasat următoarele echipe: 
Locul I – echipa „Non-stop” din Liceul Teoretic Doroţcaia;
Locul II – echipa „Agenții rutieri” din Liceul Teoretic „Ion Creangă” c. Coșnița;
Locul III – echipa „Semaforul” din gimnaziul Pîrîta.
În anul curet la concursul republican al tinerilor agenţi de circulaţie rutieră, etapa zonală, va prezenta raionul echipa „Non-stop” din Liceul Teoretic Doroţcaia.
Direcţia Învăţămînt General Dudăsari aduce sincere mulţumiri gazdei concursului, Liceului Teoretic Doroţcaia, pentru crearea condiţiilor foarte bune.

Tatiana IAVIŢA, 
metodist principal, 
Direcţia Învăţământ General Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Securitatea la trafic înseamnă viaţă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta