Harta site-ului
Ajutor
Securitatea la trafic înseamnă viaţă
Securitatea la trafic înseamnă viaţă

La data de 05 aprilie 2014, ora 900, în incinta Liceului Teoretic Doroţcaia s-a desfăşurat concursul republican al tinerilor agenţi de circulaţie rutiere „Securitatea la trafic înseamnă  viaţă”, etapa raională.  Concursul a fost organizat de Direcţia Învăţămînt Tineret şi Sport Dudăsari în parteneriat cu Consiliul raional, Inspectoratul raional de patrulare Dubăsari şi colaboratorii şcolii auto, filiala Dubăsari din s. Doroţcaia.

Obiectivele concursului a fost prevenirea accidentelor de circulaţie în rîndul elevilor, prin însuşirea corectă a regulilor de circulaţie şi respectarea acestora, motivarea elevilor, în calitate de participanţi la traficul rutier, pentru cunoaşterea şi respectarea regulilor de circulaţie şi dezvoltarea abilităţilor elevilor în domeniul acordării primului ajutor medical în caz de accident rutier.

La concurs au participat 15 echipe din instituţiile de învăţămînt preuniversitar din raion. În urma punctajului obţinut pe primele locuri s-au clasat următoarele echipe:

Locul I - echipa „Clepsidra” gimnaziul Ustia;

Locul II echipa - „Non-stop” din Liceul Teoretic Doroţcaia;

Locul III echipa - „Agenţii” din Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” or. Dubăsari.

În anul curet la concursul republican al tinerilor agenţi de circulaţie rutieră, etapa zonală, va prezenta raionul echipa „Clepsidra” din gimnaziul Ustia.

Direcţia Învăţămînt Tineret şi Sport Dudăsari aduce sincere mulţumiri gazdei concursului, Liceului Teoretic Doroţcaia, pentru crearea condiţiilor foarte bune.

Iaviţa Tatiana, metodist, Direcţia Învăţămînt

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Securitatea la trafic înseamnă viaţă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta